Är det dyrt att spela golf?

      Kommentarer inaktiverade för Är det dyrt att spela golf?

Golf kan absolut vara en dyr hobby inklusive klubbmedlemskap, utrustning, greenfees och resor. Men det behöver inte vara så. Med lite medvetenhet om vilka alternativ som står till buds kan faktiskt golfen vara en riktigt överkomlig sport. Vad är det som kostar? Som bekant kräver golfspel en del utrustning och någonstans att spela. I båda fallen kan kostnaden springa iväg…. Read more »

Grundläggande golfetikett

      Kommentarer inaktiverade för Grundläggande golfetikett

Golf är ett spel med emellanåt strikt etikett. Det beror inte bara på tradition utan på säkerhet och att man måste ta hänsyn till sina medspelare. Det är en vanlig fallgrop för en nybörjare att inte följa vanlig etikett. Du måste vara medveten om det finns några enkla regler när du kliver ut på banan. Här är den korta versionen:

Golfklädsel – Spelar det någon roll?

      Kommentarer inaktiverade för Golfklädsel – Spelar det någon roll?

Det viktigaste är att golfkläderna måste vara anpassade för spelets fysiska krav. Sedan kan man också tycka att klädsel, oavsett aktivitet, är ett uttryck för en persons personliga stil och attityd.

Ge bort ett golfpaket

      Kommentarer inaktiverade för Ge bort ett golfpaket

Veckans tips: För alla som gillar golf är ett golfpaket tveklöst en bra presentidé. Många åker söderut när det ska semestergolfas, men man ska inte glömma bort att det finns mängder av fina banor här hemma.