Ge bort ett golfpaket

      Kommentarer inaktiverade för Ge bort ett golfpaket

Veckans tips: För alla som gillar golf är ett golfpaket tveklöst en bra presentidé. Många åker söderut när det ska semestergolfas, men man ska inte glömma bort att det finns mängder av fina banor här hemma. Det finns en hel del paket som inkluderar hela resan med kost, logi och greenfee för exempelvis en vecka eller en weekend. Priserna är väldigt olika och beror bland annat på hur många dagar man vill spela golf, eventuell kurs och om boendet är vid golfbanan villa eller på hotell. Sen måste man naturligtvis räkna in golfutrustning, måltider och annat smått och gott om det inte ingår i paketet.

Många gånger går det att hitta specialerbjudanden på vissa datum. Du kan hitta en enastående golfpaket som har allt som du söker för ett mycket lägre pris än normalt så länge det inte är absolut högsäsong. Olika golfpaket passar förstås olika personer, eftersom uppfattningen om den perfekta semestern är högst individuell. Vissa golfpaket fokuserar enbart på golf medan andra ser till semestern som helhet. Vissa golfare vill slå ihop sin golfresa med en semester med familjen och då behöver man kika på speciella paket som kan uppfylla sådana krav.

Här är ett par olika sätt att hitta ett bra golfpaket att ge bort.

* Kontakta anläggningen direkt: Om du vet var du vill spela går det säkert att hitta bra priser och erbjudanden direkt från klubben, utan att betala några mellanhänder.

* Använda resebyrå: Är man osäker är däremot resebyrån bra att ha. De är oftast väl bevandrade och kan tipsa om olika alternativ att välja mellan.

Annat som är bra att tänka på.

Starttider

* När du planerar en golfsemester vill du vara säker och få bra starttider som kan fungera med resten av din semester.

* Greenfee: Vissa golfpaket innehåller en greenfee för varje natt du stannar, men det varierar. Du måste ta reda på hur många som ingår i paketet.

* Golfbil: Ofta tillkommer särskilda avgifter för golfbil, som ibland är obligatoriskt.

Allt som allt är golf är en av de mest populära av de aktiviteter som utförs under semestern. Det finns många olika destinationer som passar perfekt för golfälskare–både i Sverige och utomlands.